Pàgina d'inici > Bèsties, Desmuntant mites > Matrix for chicken

Matrix for chicken

Va, ara em posaré seriòs.

Vet aquí que un estudiant del Royal College of Art Architecture ha dissenyat un sistema per a criar pollastres de forma totalment ètica, mantenint-los en un estat de semi-coma, mitjançant l’eliminació de la connexió entre el tronc encefàlic i el còrtex cerebral, responsable aquest últim de la percepció sensorial, i alimentant-los artificialment.

Vegem-ne algunes imatges.

Més info aquí, aquí, i aquí

A part de les angúnies, escandalitzacions diverses i opinions variopintes, estem davant d’un fet sense masses precedents. Per fi, algú es digna a fer sortir a la llum un tema del que se’n parla molt, i poques vegades amb coneixement de causa. Òbviament, és una obra d’art i només es pot tractar com a tal, però pot fer reflexionar a més d’un sobre si val la pena plantejar-se disquisicions ètiques absurdes. Senyors, aquí no estem tractant allò d’aquell senyor que maltractava els animals de la seva granja. Estem parlant d’absurditats que se’ns volen fer passar com a modes de vida justificables i imposables a la societat. Estem parlant de fer pensar una mica a la gent que utilitza aquests arguments per a menysprear i ridiculitzar un comportament alimentari més que natural.

I sí, avui estic especialment intransigent. Cregueu-me que, en la meva professió, he hagut de veure’m en situacions bastant esperpèntiques en aquest sentit.

Anuncis
  1. febrer 16, 2012 a les 1:37 pm

    El que haurien de fer és deixar de fer dibuixos, contes, peluixos, joguines i divertimentes infantils amb motius animals, assumint que els ossos són els animals més carinyosos, o que les bèsties de granja conviuen pacíficament, son tots amics i s’ho passen be. Des de bon principi s’hauria de dir: “Nen, veus aquest animal tan maco, gran i amb taques blanques i negres? Doncs el seu objectiu a la vida es que el teu pare se’l mengi en format entrecot, i que tu te’n veguis la lleteta que li surt de la teta. No parla, no canta, no plora, no juga i no fa més coses que el consolador de la Hello Kitty de ta mare”.

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: