Pàgina d'inici > Musica > Densitat metalera

Densitat metalera

Aquí tenim un mapa del número de bandes de metal per cada 100000 habitants.

Sí, nens, a long way to go…

Vist a Microsiervos

Anuncis
Categories:Musica
 1. Abril 6, 2012 a les 12:55 am

  Ara vull un gràfic que compari la densitat de grups de metal amb la densitat d’IKEAs. Pot tenir relació i fa pensar.

 2. Abril 6, 2012 a les 3:13 am

  Mare de 10 quantes coses podríem extreure d’aquest gràfic, totes relacionades amb la putamerdadelscollonsdevomitivamusicaigustosquetenena
  espanyasobremusicasinosabenniqueconyeslamusicataratsdemerda.
  Però ara mateix em crema l’ànima amb uns fets insòlits, i que resumiré breument:

  – Al pol nord tenen més bon gust musical que al Brasil. Assumeixo per tant que el pol nord està ple d’esquimals travestits ballant samba amb els mugronets peluts al aire, brillants i llaminers després d’una congelació entre dolorosa i eròtica.
  – Allà amunt, al costat de Groenlandia, tenen un dels nivells de metal més alts del planeta. Donada la rasca que hi deu fotre, i que no hi deu viure ni l’esquimal mes sonat, tinc que entendre que els Predators escolten bona música mentre s’entrenen, segurament per estimular. Per altra banda, els Alien, víctimes sagnants (ei, Indignats i hippiosos en general, per quan una mani en favor dels Alien oprimits?), mes tirats a les sevillanes, acaben odiant de tal forma les circumstàncies que no tenen més remei que voler destruir la Terra a base d’escopinyades amb pica-pica.
  – Al centre de l’Africa no s’escolta metal. Lògic. Amb aquelles altes temperatures, el metall s’escalfa i molesta.
  – I el cas més esfereidor de tots: Nepal. Es surt de l’escala de color, tot i que no sé adivinar si per sota o per sobre. I de fet, és un punt. Si es tracta de l’Everest, que diria que cau per alli, hi veig diverses explicacions al fenòmen. La primera, i potser la més evident, és que qui ha fet el mapa l’ha calcat sobre el planeta, amb tant mala sort que se li ha foradat per la punxa més prominent. El segon, es que el darrer friki amb temps lliure que s’hi va passar se li va caure un ipod amb cel·la solar de carregador i els “Sadicos Goticos” en mode Repeat (aquí el Shuffle seria irrellevant en la major part de cultures). I finalment, la tercera és que per contactar amb el Dalai (cosí del que fa rentadores) aquell, tenen absolutament prohibit ni un sol acord de Metallica, fet que els deixa amb aquesta cara de babaus (necessari el record del monjo del film “El Chico de Oro”, amb les estalactites per mocs).
  – Ja per acabar, vull deixar constància que insultaria agressivament i amb llançament de capellans a qui ha dissenyat la barra de color. No té cap progressió aritmètica ni logarítmica, i això com és ben sabut no barrufa ni a les mosques falses del Walking Dead.

  Be, us deixo que tinc mono de la Adelle. Mira, ja em cauen les llàgrimes…. ah no, que son gotes de suor de les aixelles. Em pregunto quin sabor tenen …..

  • eldescobridor
   Abril 10, 2012 a les 11:50 am

   Tant “breument resumit” que en Txals no ho haurà llegit!
   Quan acabis amb Adelle… La Oreja de VanGojjjjjjj, no?

   • Abril 10, 2012 a les 1:07 pm

    Calla, calla, que cada cop que veig el videoclip d’estudi dels de la Oreja, em foto tonto. Redeu quina xaiassa

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: