Pàgina d'inici > Afers interiors, Imperi català > Partit Cafè&Piti (C&P) #25N – Resultats

Partit Cafè&Piti (C&P) #25N – Resultats

Benvolguts catalans,

Primer de tot, voldria donar-vos les gràcies als que ens heu donat el vostre suport a les urnes durant el dia d’ahir. Tenint en compte que vam començar la campanya durant la jornada de reflexió, haver aconseguit un 3.48% dels vots és una gran victòria.

Així doncs, hem aconseguit tres escons, pel que tres dels integrants d’aquest blog serem parlamentaris durant la propera legislatura: el mussolet, el calamarset i jo mateixa.

 Hi ha hagut, però, un problema de caire administratiu que ens preocupa i ens afligeix. Resulta que algun funcionari incompetent no coneix com funciona el teclat qwerty i no ha sabut trobar el símbol “&”, pel que ha pensat que els nostres vots eren per uns hippies, i així s’està dient als mitjans de comunicació.

No patiu, per a tot hi ha solució. Nosaltres tres ens presentarem al Parlament el dia de la investidura, tal i com ens pertoca. Hi anirem agafats d’una corda, perquè es vegi que sabem el que fem. És possible que els hippies ens diguin que aquells escons són seus. Diran moltes bestieses perquè fumen porros, com que aquells tres escons són per Barcelona i que nosaltres ens presentàvem per Girona. Ni cas. Partim de l’avantatge que aquesta gent té la coordinació motora afectada, així que proposo que anem armats: el calamarset amb un tentacle gegant, el mussolet amb un bat’leth i servidora amb un consolador de Hello Kitty. Serem imparables i ho sabeu.

  1. Novembre 26, 2012 a les 1:58 pm

    Absolutament brillant.. Orgullosos de la nostra candidata. Mixeta presidenta!

  2. eldescobridor
    Novembre 26, 2012 a les 5:12 pm

    Volem documents gràfics de “semejant” situació!!!
    C&P!!!
    C&P!!!
    C&P!!!

    • Novembre 26, 2012 a les 5:34 pm

      Tiu, tranquil. Si t’haguéssis currat una mica més els mitins, potser haguèssis entrat com a quart diputat.

      • eldescobridor
        Novembre 28, 2012 a les 11:57 am

        No, no hi vull anar! A més, com que tot és sectari en aquest nostre partit, jo vaig de número 5. El primer és la família… i per tant en Gigio, com a germà de la cap de llista està per davant meu. x-(

        • Novembre 28, 2012 a les 1:00 pm

          També et podries liar amb la presidenta, que guapura no et falta, i amb un arpó caçar al calamar i menjarte’l a la gallega. La política ja les té aquestes coses.

          • eldescobridor
            Novembre 28, 2012 a les 5:42 pm

            Ja tens raó.
            és la meva única via per escalar més amunt… 😥

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari